Fitness,Étrendkiegészítés es Testépités

Az egészséges életmod nem kerül semmibe,de ha nem tartod be akkor hosszú távon az életedbe is kerülhet.

MENÜ

Fehérje keszitmégyek

A protein (fehérje) az az anyag amiből az izmok felépülnek, és lehetővé teszi a járást, a futást és nehéz tárgyak felemelését, sőt még a légzést is. Ha valaki proteint (fehérjét) fogyaszt, a gyomor azt aminosavakra bontja (emészti). Ha a protein ezekre a kisebb részekre bomlott, a gyomorból könnyen a véráramba kerül. A vérárammal az aminosavak különböző helyekre jutank el, más és más célra: többek között enzimekké, hajjá, vagy más aminosavakká történő átalakulás céljára. Azonban a proteinek túlnyomó része az izmok fenntartására illetve építésére szolgál.

A víz után a proteinek a legnagyobb mennyiségő testépítő anyagok. A proteinek nagy molekulákból állnak, amik aminosavakra bomlanak, ezekből energia képződhet, hormonok épülhetnek fel, és alapvetően fontosak a test szöveteinek növekedéséhez, fenntartásához. A protein molekulák a szerves vegyületek egy bizonyos csoportjából, az aminosavakból épülnek fel. Az aminosavak részletes leírása található.

Az edzések először elhasználják a glikogén tartalékot, majd ha hosszabb ideig tartanak, lebontják az izomszöveteket, ez pedig arra ösztönzi az izmokat, hogy a táplálkozással felvett aminosavakkal helyrehozzák és újraépítsék magukat. Ha valaki nagyobb mennyiségű kalóriát és proteint fogyaszt, izmai úgy épülhetnek újjá, hogy nagyobbak és erősebbek lesznek. Az izomtömeg növeléséhez az ember egyrészt nagyobb mennyiségű proteint, másrészt több egyéb tápanyagot (kalóriát) kell hogy fogyasszon. A magasabb kalória szénhidrát formájában szükséges ahhoz, hogy energiát szolgáltasson az edzésekhez és a sejtek szintjén az izomproteinek aminosavakból felépüljenek. A kísérletek azt mutatták, hogy az izmok akkor növekednek a leggyorsabban, ha folyamatosan el vanna látva aminosavakkal. Más szavakkal, jobb ha az ember többször eszik kisebb adag proteint, mintha néhány alkalommal fogyaszt el belőle nagy adagokat. Az izmok egyszerre nem tudnak kb. 50 grammnál több fehérjét felvenni. A sportolók testtömeg kilogrammonkénti fehérje igénye a legfrisebb kutatások szerint 2-2,6 gramm. Ez egy 80kg-os, intenzív tréningben lévő sportoló esetében napi 208 gramm proteint jelent, aminek a bevitele csak a normális étkezést mellett fogyasztott táplálékkiegészítők, ún. protein porok formájában lehetséges.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

A fehérje ugye hízlal?
Igen, ha fehérjéből viszünk be nagyon sokat, akkor ugyanúgy hízlal, mint ha minden más tápanyagból sokat vinnénk be. A szervezet a fehérjét is képes zsírrá alakítani. Hogy mi a haszna akkor mégis a fehérjének? Az, hogy az izomzat fehérjéből áll, és ha a szervezet számára folyamatosan rendelkezésre állnak a fehérjedús táplálékokból származó aminosavak, akkor kevésbé lesz hajlamos az izmok lebontására, és optimális esetben ez a többlet fehérje akár új izomszövetként is beépülhet.

A fehérje ugye zsírt éget?
Nem, a fehérje nem éget zsírt. Viszont a fehérje az a tápanyag, aminek a feldolgozásához (lebontás majd új szövetként felépítés) a legnagyobb munkát kell végeznie szervezetünknek. Ekkora áldozatot pedig csak olyan esetben fog hozni szervezetünk, amikor vagy nincs más rendelkezésre álló tápanyag (szénhidrát vagy zsír), vagy túl sok a bevitt fehérje. Ez azt jelenti, hogy a szevezetnek magasabb fehérjetartalmú étrend mellett több munkájába kerül azt zsírként elraktározni, mint ha ugyanazt a mennyiséget szénhidrátból vagy zsírból kellene elraktároznia. Ez azt jelenti, hogy ha a fehérje nem is éget zsírt, de ahhoz hozzájárul, hogy szervezetünk egy kiegyensúlyozott diéta során kevesebb zsírt raktározzon.

Ártalmas-e a fehérje?
Túl nagy mennyiségben, és olyan embereknél, akik egyes összetevőikre érzékenyek bizony lehet ártalmas is. Átlagember számára a napi 50-100 gramm fehérje bevitele nem ártalmas. Sportoló számára, vagy olyan illető részére, aki testépítéssel izomzatát növelni szeretné, a napi akár 150-200 gramm sem ártalmas.

Menyit fogok fejlődni egy egykilós proteintől?
Gondolkozz el magad is ezen a kérdésen egy kicsit... Ha a szevezeted egy olyan rendszer lenne, ami a bevitt tápanyagok 100%-át feldolgozza és beépíti, akkor a mai fizikai ismereteink szerint (a tömeg- és energiamegmaradás törvényei alapján) maximálisan ugye egy kilogrammot. Igen ám, de ebben az esetben nem szabad semminek távoznia széklet útján, ugyebár... Az elkeserítő az, hogy az emberi szervezet sokkal közelebb áll az 1%-os hatékonyságú géphez, mint a 100%-úhoz. Ezekután hogy érzed, a TE szervezeted mennyit lesz képes beépíteni egy kilogramm tápanyagból? 10 dekát? A pontos választ megtudhatod.

Melyik a jobb, a szója vagy a tejsavó?
Az attól függ mire! Ha szálkásítasz, ha a diétádat vagy fogyókúrádat akarod kiegészíteni egy olyan készítménnyel, amivel kevés kalória mellett sok fehérjét tudsz bevinni, akkor a szója is jó választás. Tudnod kell azonban, hogy az emberi szervezet az állati eredetű fehérjéket jobban tudja hasznosítani, mint a növényi eredetűeket. Ezért, ha a célod az izomtömeg vagy a testsúly növelése, akkor olyan fehérjét érdemes választanod, ami, bár drágább, de hatékonyabban épül be. Ilyen a tejsavó. Mindkettővel lehet tömeget növelni, és szálkásítani is. A szálkásítás alatt azonban a cukrokat minél jobban kerülni kell, és egy magas fehérje- alacsony cukortartalmú szójaprotein kedvezőbb, mint a ugyanez tejsavóból. Tömegnöveléskor a kalóriák száma nagyobb lehet, így nem baj, ha kerül a fehérjébe egy kis szénhidrát is, viszont a fehérjéd legyen a legjobban hasznosuló.

Ime pár fehérje készitmény amit tudok ajánlani:


ON 100% Whey Gold Standard

 

 

 

 

Az Optimum Nutrition célja a kezdetektől fogva egy olyan standard felállítása volt, mely újra definiálja a fehérje-kiegészítés fogalmát. Mára e standard harmadik generációjával olyan magasra emeltük a lécet, ami gyakorlatilag egyedülállóvá teszi az ON 100% Whey Gold Standard-t!

 

Az Optimum 100% Whey Protein immár negyedik éve (2005, 2006, 2007, 2008) nyerte el „Az év fehérje-kiegészítője" díjat!

Hagyományaihoz híven az ON 100% Whey Gold Standard az Optimum Nutrition speciális fehérje keverékére épül:

 

- Mikroszűrt Tejsavó-fehérje Izolátum

- Ion-cserélt Tejsavó-fehérje Izolátum

- Ultraszűrt Tejsavó-fehérje Koncentrátum

- HydroWhey - Hidrolizált Tejsavó-Peptidek

 

Mindezt azért, hogy a legtöbbet adja abból amire szükséged van (tiszta, denaturálatlan tejsavó-fehérje) és a lehető legkevesebbet abból amire nincs (zsiradék, telített zsírsavak, koleszterin, laktóz és egyéb szénhidrátok)!

Ez a tökéletes formula, egy felsőbbrendű fehérje-forrás megelőzve minden más fehérje-kiegészítőt! Lássuk miért is...

 

1. ON 100% Whey Gold Standard elsődleges forrása a tejsavó-fehérje izolátum - a legtisztább és legköltségesebb forrás.

 

2. Maximális fehérjeszázalék. A ON 100% Whey Gold Standard adagonként 24 gramm prémium minőségű fehérjét tartalmaz, ami a szárazanyagtartalom 79 %-a!

 

3. A ON 100% Whey Gold Standard fehérje-mátrixát HydroWhey - hidrolizált tejsavó-peptidekkel tettük tökéletessé. Az alacsony molekulatömegű enzimatikusan bontott tejsavó peptidek felszívódása és hasznosulása gyakorlatilag tökéletes és minden más forrásnál gyorsabb.

 

4. ON 100% Whey Gold Standard-ben a laktáz és Aminogen emésztő enzimek gondoskodnak a tökéletes hasznosulásról és teszik tejcukor érzékenyek számára is lehetséges választássá.

 

5. Az ONs 100% Whey Gold Standard teljesen instant, oldódása tökéletes. Könnyen és egyszerűen, akár egy kanállal is tökéletesen elkeverhető.

 

6. Tartalmazza a legfontosabb, biológiailag aktív fehérje mikro-frakciókat, így Alfa-laktalbumin, Glikomakropeptidek, Beta-laktoglobulin, Immunoglobulin G (IgG), Laktoferrin, laktoperoxidáz és egyéb növekedési faktorok

 

7. Adagonként több mint 4 gramm glutamint és glutamin-prekurzort, valamint 5 gramm elágazó láncú aminosavat (BCAA - leucin, izoleucin és valin) tartalmaz!

 

Serving Size1Rounded Scoop (32g)

Servings Per Container 32/75/154

Amount Per Serving

% Daily Value

Calories

120

 

Calories From Fat

10

 

Total Fat

1g

2%

Saturated Fat

0.5g

3%

Trans Fat

0g

 

Cholesterol

30mg

10%

Total Carbohydrate

4g

1%

Sugars

1g

 

Protein

24g

 

Vitamin A

 

0%

Vitamin C

 

0%

Calcium

 

10%

Iron

 

0%

 

 

 

 

 

 

NITRO-TECH HARDCORE PRO SERIES - 73 %-KAL NAGYOBB IZOMNÖVEKEDÉS, MINT A HAGYOMÁNYOS TEJSAVÓVAL!

 

A Nitro-Tech Hardcore Pro Series a legfejlettebb és leghatékonyabb fehérje-formula, mely valaha is piacra került! A legfrissebb klinikai kutatások eredményei alapján és legújabb technológiai fejlesztések felhasználásával megalkotott Nitro-Tech Hardcore Pro Series az izomépítés jövője - gyorsabb és hatékonyabb, mint bármely más formula a fehérje-kiegészítők világában!

 

Egy klinikai tanulmány során Nitro-Tech Hardcore Pro Series-t fogyasztó alanyok 73 százalékkal TÖBB IZMOT pakoltak magukra, mint a hagyományos tejsavó fogyasztó csoport! Ugyanezen tanulmány során Nitro-Tech Hardcore Pro Series-t fogyasztó alanyok erőszintje 143 %-kal nagyobb mértékű növekedést mutatott, mint a kontroll csoport!

 

A Nitro-Tech Hardcore Pro Series egy megadózisú keverék, kizárólag klinikai kutatások által igaztolt hatékonyságú összetevőkkel! Az új Nitro-Tech Hardcore Pro Series 25 százalékkal több fehérjét tartalmaz, mint elődje, 11 gramm leucinnal és 13 gramm hozzáadott elágazó-szénláncú aminosavval!

 

 

KLINIKAILAG IGAZOLT HATÉKONYSÁG!

 

A MuscleTech egyik kiemelt szempontja, hogy a felhasznált összetevők hatékonysága független klinikai kutatások által kerüljön bizonyításra! A Nitro-Tech® Hardcore Pro Series sem lehetett kivétel!

 

A Saskatchewan-i és St. Francis Xavier Egyetem egy hat hetes kettős vak kutatása során 36 legalább 3 éves súlyzós-edzésmúlttal rendelkező férfit vizsgáltak. A Nitro-Tech Hardcore Pro Series kulcsformuláját fogyasztó tesztalanyok 73 százalékkal (8.8 vs. 5.1 lbs.) több izmot pakoltak magukra, mint a hagyományos tejsavó-fehérje formulát fogyasztó alanyok, és 340 százalékkal (8.8 vs. 2 lbs.) többet, mint a placebót fogyasztó alanyok!

 

A hat hét alatt a Nitro-Tech Hardcore Pro Series kulcsformuláját fogyasztó alanyok 143 százalékkal (34 vs. 14 lbs.) nagyobb fejlődést értek el fekvenyomásukban, mint a hagyományos tejsavó-fehérje formulát fogyasztó alanyok!

 

A TUDOMÁNY A NITRO-TECH HARDCORE PRO SERIES MÖGÖTT

 

A MuscleTech kutatócsoportja a sport-táplálékkiegészítés és teljesítményfokozás legelkötelezettebb úttörője! Minden egyes termék egy újabb lépés a tökéletesség irányába, és a Nitro-Tech Hardcore Pro Series sem kivétel! A MuscleTech kutatócsoportja ezúttal három forradalmi technológia felhasználásával alkotta meg a testépítés történelmének valaha létezett legtisztább és leghatékonyabb fehérjeformuláját:

 

 • Tri-Phase Filtration Technology: ULTRA-TISZTA FEHÉJE
 • Micro-Diffuse Technology: A KULCS IZOMÉPÍTŐ-HATÓANYAGOK TÖKÉLETES HASZNOSULÁSA
 • Nitrogen Retention Technology: MAXIMÁLIS NITROGÉN VISSZATARTÁS A MASSZÍV IZOMNÖVEKEDÉSÉRT

 

A három-fázisú szűrési technológia (Tri-Phasic Filtration Technology) az első kritikus eleme a Nitro-Tech Hardcore Pro Seriesfelsőbbrendű formulájának! E speciális szűrési technológiai minden korábbinál tisztább végterméket eredményez, miközben tökéletesen konzerválja a tejsavó protein anabolikus tulajdonságait, mikro-frakcióit és strukturális jellemzőit! E forradalmi és egyedülálló filtrációs technológia három-fázisú szűrést jelent:

 

 1. Mikrofiltráció: melynek során a zsírtartalom kiszűrésével egy olyan végterméket nyerünk, mely tökéletes választás azoknak, akik zsírmentes növekedésre vágynak!
 2. Ultrafiltráció: melynek során tovább növeljük a fehérje-koncentrációt és eltávolítjuk a laktózt, ami javítja a termék felszívódását és problémamentessé teszi emésztését!
 3. Metafiltráció: a három-fázisú filtrációs technológia befejező lépése, melynek során minden egyéb nem kívánatos szennyeződést eltávolítunk. A végeredmény a Nitro-Tech Hardcore Pro Series ultra-tiszta fehérjerészecskéi.

 

A Nitro-Tech Hardcore Pro Series formulájának kifejlesztése után gondoskodnunk kellett a klinikailag igazolt hatékonyságú összetevők TÖKÉLETES felszívódásáról és hasznosulásáról.

 

A megoldás egy forradalmi mikro-partikulációs rendszer a Micro-Diffuse Technology! Ennek során a mikro-partikuláció segítségével a részecskeméret mikron méretűre csökkenthető, így maximalizálható a kulcsösszetevők felszívódása és hasznosulása!

 

A Nitro-Tech Hardcore Pro Seriesfelszívódását néhány szabadalommal védett enzimkeverékkel tettük tökéletessé. Ez az Enzyplex, Nitroxen és Insulogen, melyek maximalizálják a Nitro-Tech Hardcore Pro Series egyedülálló fehérje- és aminosav-mátrixa, a SynthePro anabolikus hatását. A SynthePro komplex a létező legtisztább és leghatékonyabb tejsavó bázis mellett tartalmaz egy AminoFlex, AminoFX, AminoChain és AminoDrive nevű mátrixot is, melyek maximális nitrogén visszatartás, fehérjeszintézist és anabolizmust garantálnak! Minden 2 adagolókanál 10,000 mg-ot tartalmaz e hatóanyag-kombinációból, hogy az eredmény valóban extrém és minden eddiginél gyorsabb legyen!

 

A NITRO-TECH HARDCORE PRO SERIES - AZ IZOMÉPÍTÉS JÖVŐJE!

 

A MuscleTech kutatócsoportja közel egy évtizedet töltött kutatásokkal, termékfejlesztéssel és klinikai teszteléssel a Nitro-Tech egyedülálló formulájának megalkotásához. Ám nem álltunk meg! A kutatások és tesztelések tovább folytak, melynek eredménye egy megújult formula a Nitro-Tech Hardcore Pro Series lett! Egy komplett megoldás, ha masszív és zsírmentes izomnövekedésről van szó! Ha a testépítést valóban komolyan gondolod, akkor nem csupán magadban, de a fehérje-kiegészítődben is biztosnak kell lenned! Ezért alkottuk meg a Nitro-Tech Hardcore Pro Series-t!

 

Tudjuk azonban, hogy mindez nem elég! Ha egy fehérje-formula íze nem jó, akkor senki sem maradhat meg tartósan mellette. Lejárt a malterszerű, liszt-ízű fehérjék ideje! Mi tökéleteset akartunk és az íz sem lehet ez alól kivétel! Az ínycsiklandóan finom ízvilág ezért a Nitro-TechHardcore Pro Series kötelező kelléke. A MuscleTech kutatócsoportja a terület vezető szakembereivel összefogva végül olyan ízthatást produkált, mely a legfinomabb és leggazdagabb desszertekével vetekszik! Számtalan vak-összehasonlítás, laboratóriumi tesztelés és prototípus után, a MuscleTech kutatócsoportja e téren is egyedülállót alkotott. Garantáljuk, hogy a Nitro-Tech Hardcore Pro Series Téged is le fog nyűgözni!

Serving Size 1 Scoop (33g)

Servings Per ContainerApprox. 27/54

Amount Per Serving

% DV

Calories

130

 

Calories From Fat

15

 

Total Fat

1.5g

2%*

Saturated Fat

1g

5%*

Cholesterol

65mg

22%

Total Carbohydrates

3g

<2%*

Dietary Fiber

1g

4%*

Sugars

3g

Protein

25g

50%*

Vitamin E (As Dl-Alpha Tocopheryl Acetate)

30IU

100%

Vitamin B6 (As Pyridoxine Hydrochloride)

10.5mg

525%

Folic Acid

67mcg

17%

Vitamin B12 (As Cyanocobalamin)

0.4mcg

7%

Calcium

90mg

9%

Iron

0.3mg

2%

Phosphorus (As Whey Protein And Dipotassium Phosphate Anhydrous)

100mg

10%

Magnesium (As Magnesium Oxide)

31mg

8%

Sodium

70mg

3%

Potassium (As Dipotassium Phosphate Anhydrous And Tripotassium Citrate Monohydrate)

8mg

<2%

 

 

Gaspari Nutrition

 

MYOFUSION PROTEIN(2,27kg

 

 

 


 

 

 

 

 

Ha a testépítők és más sportolók VALÓS tápanyagszükségletéről van szó, aligha bizonytalan ma már az, amit a tudomány a különböző proteinforrásokról mondhat. Sajnos ez meglehetősen messze esik attól, amit a legtöbb gyártó marketing kampányaiban terjeszt. A gyártók közötti verseny nagyon kemény és a protein-formulák forgalmának növelésének bevett módszere, hogy a gyártók és forgalmazók saját termékeiket mindenáron megkülönböztessék a versenytársakéitól, függetlenül attól, hogy valós tudományos különbségekről van e szó vagy nem.

 

Mindenütt elnyújtott adagolású, késleltetett felszívódású proteineket találunk, akár 5-13 órán keresztül biztosított aminosav csúcskoncentrációt ígérve. Ezek közül néhány igaz,  a legtöbb nem. De tegyük fel, hogy annak amit írnak minden egyes betűje igaz. Ez jó hír, ha az életed felét egy kanapéba süppedve töltöd, nem eszel elég gyakran, és csak hébe-hóba jársz edzőterembe! Talán valóban találsz olyan terméket, mely elég hosszú ideig tartja magasan a véráramban keringő aminosav szintet, hogy 5-13 óráig se kelljen felemelned a feneked, hogy egyél. Remek lenne, ha ez így is működne, de nem működik!

 

Megvizsgáltunk a hardcore, inteligens és valóban sikeres testépítők beosztását, ez pedig 2,5-3 órás étkezési időbeosztást jelent. Ez az optimális és gyakorlatban is bizonyított étkezési gyakoriság! Ehhez pedig a MyoFusion szállítja a létező legjobb minőségű és legoptimálisabb biológiai tulajdonsággal rendelkező fehérje-keveréket. Ne felejtsd el, hogy egy jó minőségű tejsavó protein elfogyasztásával a véráram aminosav szintje 4 órán keresztül is emelkedett, az első 2,5-3 órában erőteljes anabolikus és antikatabolikus hatást biztosítva. A tojásfehérje (a tejsavó-fehérje egyetlen vetélytársa, a legjobb testépítő protein a sport elitjeinek szemében) és a tejprotein izolátum (80% tejsavó/20% kazein) hozzáadásával e hatás elnyújtható, így biztosítva a MyoFusion következő anabolikus hullámát, és az izomépítés optimális környezetét, ahogyan a profik is csinálják.

 

Bár nagyon meggyőzően lehet érvelni a nagyon lassan felszívódó proteinek lefekvés előtti fogyasztása mellett, hogy az éjszaka során stabil aminosav szintet biztosítsanak. Az intelligens és tájékozott sportolók a legmagasabb minőséggel, legoptimálisabb biológiai tulajdonságokkal rendelkező és legnagyobb növekedést biztosító formulát választják akár reggel, akár este, legyen szó akár edzés akár pihenő napról. Ez a pedig MyoFuison!

 

Ha a legextrémebb fehérjét akarod megalkotni az izomépítés világában, akkor legalább ennyire extrémnek kell lenned mikor megalkotod a formula íz világát. Sokak számára ez egy kiegészítő-faktor, de számunkra csak a tökéletes lehet elég jó! Orvosi szaknyelvben ezt "együttműködési faktornak" nevezik, ami egyszerűen szólva annyit jelent, hogy minél jobb az íze, annál többet fogod használni.  Minden alkalommal várni fogod, hogy megihasd a következő turmixod!

 

A GASPARI NUTRITION MEGTETTE ÚJRA...

 

 • Alacsony hőmérsékleten keresztáramú mikro és ultraszűrt tejsavó protein koncentrátum és izolátum, tojásfehérje és tej protein izolátum!
 • GaspariZyme Complex speciális fehérje-bontó komplex, mely extrém bioelérhetőség és maximális plazma aminosav-szintet biztosít!
 • Hozzáadott cukor és aszpartam-mentes formula!
 • Pokolian finom íz!

 

ISO-100

Zéró Szénhidrát!

s1177907143.jpg

Egy Ultra Alacsony Szénhidráttartalmú Tejsavó Protein Ami Valóban Jó Ízű!

A Dymatize ISO-100 neve a proteinforrásából származik, a 100% Tejsavó Protein Izolátumból. Ha csak nem orvosi területen dolgozol, akkor valószínűleg soha sem láttál még ehhez fogható proteint azelőtt.

A legtöbb gyártó azt "állítja", hogy Tejsavó Protein Izolátumot használnak, de egy adaggal a Dymatize ISO-100-ból, és azonnal látni, ízlelni és még érezni is fogod a különbséget. A mi Tejsavó Protein Izolátumunkat a tökéletesség horizontján gyártjuk, 100%-osan hidrolizált és instantizált, és nem kevesebb, mint 5 minőségteszten megy keresztül. Mind a laktóz, mind pedig a zsír el lett távolítva az ISO-100-ból, amitől semmi más nem marad neked, mint a kapható legkönnyebben emészthető, asszimilálható és legjobb bio-elérhetőséggel rendelkező proteinforrás.

Mi tudjuk, hogy a maximális protein-felhasználás elengedhetetlen az izom-regeneráció támogatásához és a pozitív nitrogénegyensúly fenntartásához, ami életbe vágó az intenzív edzések közben. Nincs magasabb minőségű protein az ISO-100-nál, vagyis biztos lehetsz abban, hogy az izmaidat a lehető legjobban ellátod.

Nézd meg a statisztikai adatokat: minden egyes adag bámulatos mennyiségű, 24 gramm proteint tartalmaz "0" Szénhidráttal és "0" Zsírral. Nézd meg jobban. Látni fogod, hogy mindez egy körülbelül 28 grammos adagban, ami az ISO-100-at 86%-os proteinné teszi a súlya szerint! Semmilyen piacon lévő szer sem versenyezhet a mi formulánkkal, még csak meg sem közelíti.

A Dymatize Whey Protein Isolate aprólékos gonddal végzett gyártása teszi lehetővé az "azonnali elkeverhetőséget". El sem hiszed, hogy milyen gyorsan feloldódik a Dymatize ISO-100. Ultra tisztasága és zéró laktóztartalma miatt a Dymatize ISO-100 a legkönnyebben emészthető protein a piacon. A Dymatize ISO-100 tökéletes az alacsony szénhidráttartalmú diétákhoz.

Szedési Útmutató

Add egy adagolókanál tartalmát kb. 2,5 dl vízhez. A maximális eredmény érdekében igyál napi 3 adagot.


Az ISO 100 termék 0g szénhidráttartalmú fehérje... ami ráadásul nagyon ízletes!

A Dymatize ISO-100 nevét onnan kapta, hogy 100% fehérje izolátumot tartalmaz. Ha csak nem vagy professzor, biztosan nem láttál még sohasem ilyen fehérjét!

Számos gyártó azt vallja, hogy fehérje izolátumot használnak fehérjéik elkészítéséhez, de amint kipróbálod a Dymatize ISO-100-at azonnal érezni, és látni fogod a különbséget! A mi fehérjénk csúcstechnológiával előállított 100% -osan hidrolizált, és instantizált fehérje, ami 5 lépésből álló minőségi ellenőrzésen esett át. A laktózt és a zsiradékot is eltávolítottuk az ISO-100-ból, hogy Te csak a legkönnyebben emészthető, és biológiailag a legértékesebb fehérjét kapd, ami a piacon elérhető.

Tudjuk, hogy a maximális fehérje felszívódás nagyon fontos az izomépítéshez és a pozitív nitrogén egyensúly fenntartásához, e két folyamat kritikus az intenzív edzés alatt. Nincs magasabb tartalmú fehérje az ISO-100-nál, nyugodtan bízhatsz benne, hogy ezzel a termékkel az izmaidnak a legjobb tápanyagot adod.

Ellenőrizd le a csomagolást és láthatod, hogy minden egyes adag 24g fehérjét, 0g szénhidrátot és 0g zsírt tartalmaz. Csak nézd meg közelebbről. Láthatod, hogy egy adag 28 grammnak felel meg, ami azt jelenti, hogy az ISO-100 86%-os fehérje. A piacon nem találsz még ehhez hasonlót sem!

A Dymatize Whey Isolate nagy gonddal elkészített fehérje, mely azonnal oldódik. El sem hinnéd milyen gyorsan oldódó készítmény! Mivel tiszta és 0g laktózt tartalmaz, a Dymatize ISO-100 a piacon kapható fehérjék közül a legkönnyebben emészthető fehérje.

Ne felejtsd a Dymatize ISO-100 tökéletes étkezés helyettesítő a szénhidrát szegény diétában!

Dymatize Iso-100 Vanilla&Other
Összetétel:
Egy adag mérete: 28 g | 1 adagolókanál
Adagok Száma: 32/81
Adagonként tartalmaz DV %
Kalória 106 kcal
Kalória Zsírból 0 kcal
Zsír 0 g 0%
abból telített zsírsavak 0 g 0%
Koleszterin 0 mg 0%
Nátrium 50 mg 1%
Szénhidrát 0 g 0%
Élelmi rost 0 g 0%
Cukor 0 g
Fehérje 25 g
Makronutriensek
89% Fehérje
0% Szénh.
0% Zsír
11% Egyéb
Kalóriaeloszlás
94% Fehérje
0% Szénh.
0% Zsír
6% Egyéb
Vitamin A 0%
Vitamin D 0%
Vitamin C 10%
Iron 0%
Calcium 6%
Copper 0%
Magnesium 0%
Vitamin B6 0%
Typical Amino Acid Profile per Serving
L-Alanine 1100 mg
L-Aspartic Acid 2350 mg
L-Glutamic Acid 4450 mg
L-Histidine 440 mg
L-Leucine (BCAA) 2825 mg
L-Methionine 425 mg
L-Proline 1550 mg
L-Threonine 1700 mg
L-Tyrosine 550 mg
L-Arginine 575 mg
L-Cystine 450 mg
L-Glycine 450 mg
L-Isoleucine (BCAA) 1975 mg
L-Lysine 2000 mg
L-Phenylalanine 650 mg
L-Serine 1225 mg
L-Tryptophan 450 mg
L-Valine (BCAA) 1850 mg
Ingredients: Whey Protein Isolate, Lysophosphatidylcholine (LPC), CMC Gum, Xanthan Gum, Potassium Chloride, Natural and Artificial Flavor, Sucralose.

Ajánlott Fogyasztás:

Keverj el egy púpozott adagolókanálnyit 3,5dl vízben, gyümölcslében vagy tejben. Kevergesd 15 másodpercig, teljes feloldódásig. A maximális eredmény érdekében naponta 2-3 adagot igyál.

s1249281723.jpg

Elite Whey

Tejsavó Protein!

Ez az alacsony költségű, alacsony szénhidrát tartalmú fehérje tökéletes azoknak, akik óvatosak a szénhidrát bevitellel szemben!

Nagyszerű fehérje, bámulatos ár...

Pakolj fel komoly izmokat a testedre, anélkül, hogy zsírt is felpakolnál, ami a magas szénhidrát tartalmú étrendekből következik általában. Az Elite egy hatékony mód az izomtömeg nyereséghez, akár tömegelést tervezel, akár szálkásítást. Ez az erőteljes fehérje kiegészítő extra magas minőségű fehérjéből készült, amely nagyszerű választássá teszi, ha egy alternatív fehérjeforrást keresel az étrendedhez.

Megalkuvások nélküli, nagyszerű ízei vannak

Amilyen jó ízű az Elite, azt várnád, hogy biztos tele van cukorral, mesterséges ízesítőkkel vagy nátriummal, de mégsem! Az Elite tejsavó fehérje csak 1 gramm cukrot tartalmaz adagonként és aszpartam-mentes. Plusz, az Elite Whey simán keveredik és gyorsan, akár pohárban, vagy shaker-ben készíted el. Szóval, elég kényelmes ahhoz, hogy bárhol használhasd, bármikor. Csak adj hozzá vizet, tejet vagy gyümölcslevet és idd meg!

Ez egy olyan termék, aminek az ára is elfogadható

Az Elite-et úgy tervezték, hogy nagyszerűen működjön és mégse juss csődbe, ha ezt használod. Tényszerűen, az Elite nemcsak hogy kevesebbe kerül, mint a vezető márka, még az összes más lehetséges ehető fehérje forrásnál is olcsóbb. Szóval, ha egy magas minőségű fehérje után kutatsz, gazdaságos áron, akkor a Dymatize Elite Whey egy ideális választás lehet a számodra.

Felhasználási javaslat: 2-3dl vízhez, tejhez vagy gyümölcsléhez, adj hozzá egy adagolókanállal. Keverd el shaker-ben vagy turmixgéppel 20 másodpercig, vagy amíg teljesen el nem keveredett és fogyaszd el.

Dymateze Elite Whey Protein Chocolate
Összetétel:
Egy adag mérete: 29.4 g | ~1 mérőkanál
Adagok Száma: 77
Adagonként tartalmaz DV %
Kalória 112 kcal
Kalória Zsírból 13 kcal
Zsír 1.5 g 2%
abból telített zsírsavak 0.5 g 1%
Koleszterin 5 mg 0%
Nátrium 55 mg 2%
Szénhidrát 2.5 g 1%
Élelmi rost 1 g 1%
Cukor 1 g
Fehérje 23 g
Makronutriensek
78% Fehérje
9% Szénh.
5% Zsír
8% Egyéb
Kalóriaeloszlás
80% Fehérje
9% Szénh.
12% Zsír
-1% Egyéb
Proprietary Enzyme Blend
Aminogen®
Protease
Lactase
Lipase
40 mg *
Vitamin A 0%
Vitamin C 0%
Calcium 20%
Iron 2%
Összetevők: Ion-Exchange Whey Protein Isolates, Cross Flow Ultra Filtration Whey Protein Concentrate (providing di-peptides, tri-peptides, oligo-peptides, and poly-peptides), Whey Peptides, Cocoa, Natural and artifical flavours, Acesulfame potassium.

 

s1122036806.jpg

100% Whey Protein

100%-os tejsavó* protein-koncentrátum

A 100% Whey Protein* kizárólag (erre utal a 100%) tejsavófehérjét tartalmazó protein koncentrátum, mely a kedvező ára mellett tartalmazza az izomépítéshez és a jó sport-teljesítményhez szükséges aminosavakat és protein mikrofrakciókat.

"Nekem olyan jó minőségű proteinre van szükségem, amely finom és hatásos is, de elég kedvező árú ahhoz, hogy folyamatosan és nagy mennyiségben fogyaszthassam. Ezért én a Scitec Nutrition 100% Whey Protein forumálját használom, nagy sikerrel!"
Eddie Moyzan
Észak-Amerika bajnok

Scitec Nutrition 100% Whey Protein
Összetétel:
Egy adag mérete: 25 g | ~1 mérőkanál
Adagok Száma: 36/94/200
Adagonként tartalmaz DV %
Kalória 96 kcal
Kalória Zsírból 18 kcal
Zsír 2 g 3%
abból telített zsírsavak 1 g 5%
Koleszterin 22 mg 8%
Nátrium 36 mg 2%
Kálium 111 mg 3%
Szénhidrát 1.4 g 1%
Élelmi rost 0 g 0%
Cukor 1.4 g
Fehérje 19 g 40%
Makronutriensek
76% Fehérje
6% Szénh.
8% Zsír
10% Egyéb
Kalóriaeloszlás
76% Fehérje
6% Szénh.
18% Zsír
0% Egyéb
Glutamin† 3448 mg
BCAA aminosavak† 4427 mg
Typical Amino Acid Profile / serving
L-Alanine 882 mg
L-Arginine 423 mg
L-Aspartic Acid 2168 mg
L-Cysteine 423 mg
L-Glutamine 3448 mg
L-Glycine 367 mg
L-Histidine 386 mg
L-Isoleucine 1249 mg
L-Leucine 1929 mg
L-Lysine 1819 mg
L-Methionine 367 mg
L-Phenylalanine 643 mg
L-Proline 1231 mg
L-Serine 1121 mg
L-Threonine 1433 mg
L-Tryptophan 331 mg
L-Tyrosine 606 mg
L-Valine 1249 mg
† A teljes adagban összesen
Összetevok (csokoládé íz esetén): ultra- és mikroszűrt tejsavófehérje-koncentrátum (mely a laktoglobulin, laktalbumin, laktoferrin és immunglobulin protein mikrofrakciókat is tartalmaz), kakaó, csokoládé aroma, L-glutamin, aszpartám*.

* fenil-alanint tartalmaz!Hírek

 • Zsircsökkentés
  2011-02-13 14:55:30

  A zsírpárnáinkat leépítő diétával kapcsolatos felfogásunk és érzelmeink két véglet közt csaponganak. Egyfelől mindenki keresi azt a módszert, amivel gond és erőfeszítés nélkül leépítheti a nem kívánt felesleget a dereka vagy épp csípővonala körül, másfelől a legtöbbünknek egy önsanyargatással és éhezéssel kikövezett utat jelent. A szélsőségek azonban, mint ahogy semmi másban így itt sem állják meg helyüket.

  Bár nagyon sokan örülnének, ha idő és energiaráfordítás nélkül le lehetne fogyni, azonban sajnos ha így lenne nem lennének elhízott emberek a világon...márpedig vannak és szép lassan, de döntően ilyenekké válik társadalmunk. Nincsenek csoda diéták, kapszulák, módszerek, gépek amelyek teljesen levennék ezt a terhet a vállunkról. A mozgás, a napi étrend összeállítása, nyersanyagok beszerzése, az elkészítés, az edzés mind energiát, figyelmet és időt igényelnek.

   

 • zöld tea, teacserje,
  2011-02-08 22:27:12

  Számos tanulmány és kutatás szerint a zöld teában (Camellia sinensis) található polifenolok, koffeinnel kombinálva hatékonyan ,,égetik´´ a zsírt valamint megelőzhető vele az elhízás kialakulása.

Szavazás

Mi hizlal jobban egy alma vagy egy szelet csirke mell?
csirke
alma
Asztali nézet