Fitness,Étrendkiegészítés es Testépités

Az egészséges életmod nem kerül semmibe,de ha nem tartod be akkor hosszú távon az életedbe is kerülhet.

MENÜ

A nevem Mihaly Marió. Több éve edzek rendszeresen. Hivatásom a testépítés és az életmód. Az évek során rengetek ismeretet szereztem az edzésekről és a megfelelő táplálkozási szokásokról. Az új módszereket csak magamon próbálom ki és megosztom barátaimmal. Számos új hipotézisem van, amit ezen az oldalon meg is fogok osztani.

Az edzés az élet…TE NE ADD FEL! MERT VESZTES LESZEL…és..lassan elkezdesz veszíteni. Aztán csak szűkölsz belül némán, aztán már nincs tovább. És aztán rájössz te magad, hogy nem lesz több lehetőség. És még jobban félsz. És lefekszel. És ott maradsz. Mindenki elmegy mellőled, mert a veszteseket mindenki otthagyja. Lassan csend lesz. Egyedül maradsz. Élő halott vagy. Egy dög. Várod a végét. Várod, hogy végre vége legyen.

by Mihály MárióHírek

 • Zsircsökkentés
  2011-02-13 14:55:30

  A zsírpárnáinkat leépítő diétával kapcsolatos felfogásunk és érzelmeink két véglet közt csaponganak. Egyfelől mindenki keresi azt a módszert, amivel gond és erőfeszítés nélkül leépítheti a nem kívánt felesleget a dereka vagy épp csípővonala körül, másfelől a legtöbbünknek egy önsanyargatással és éhezéssel kikövezett utat jelent. A szélsőségek azonban, mint ahogy semmi másban így itt sem állják meg helyüket.

  Bár nagyon sokan örülnének, ha idő és energiaráfordítás nélkül le lehetne fogyni, azonban sajnos ha így lenne nem lennének elhízott emberek a világon...márpedig vannak és szép lassan, de döntően ilyenekké válik társadalmunk. Nincsenek csoda diéták, kapszulák, módszerek, gépek amelyek teljesen levennék ezt a terhet a vállunkról. A mozgás, a napi étrend összeállítása, nyersanyagok beszerzése, az elkészítés, az edzés mind energiát, figyelmet és időt igényelnek.

   

 • zöld tea, teacserje,
  2011-02-08 22:27:12

  Számos tanulmány és kutatás szerint a zöld teában (Camellia sinensis) található polifenolok, koffeinnel kombinálva hatékonyan ,,égetik´´ a zsírt valamint megelőzhető vele az elhízás kialakulása.

Szavazás

Mi hizlal jobban egy alma vagy egy szelet csirke mell?
csirke
alma
Asztali nézet