Fitness,Étrendkiegészítés es Testépités

Az egészséges életmod nem kerül semmibe,de ha nem tartod be akkor hosszú távon az életedbe is kerülhet.

MENÜ

Zsírégetők

Ezek nem oly szetek amitol karosithatod a szervezeted!!

A "zsírégetők" olyan termékek, melyek segítségével egészségesen és biztonságosan lehet fogyni. megőrizve a szervezet kényes egyensúlyait. Ezek nem a gyógyszeriparban használt étvágycsökkentő vagy metabolizmust gyorsító készítmények, hanem kizárólag természetes alapanyagokból készült természetes lipotróp anyagok. A tabletták folyamatos felszívódásúak, így az egész nap illetve éjszaka folyamén hatnak. A sportolók számára készülnek folyékony formában is, melyek a gyomorba érve azonnal felszívódnak. A zsírégetők két alapvető hatóanyaga a kolin és az inozitol. Ezek vízben oldódó anyagok, a felszívódásuk ennélfogva elég gyors. A felszívódásuk után azonnal elkezdik a vér megtisztítását, a salakanyagok pedig a vizelettel ürülnek ki. Ezért fontos a zsírégetők használatakor a megemelt vízbevitel. A kolint és az inozitolt a szervezet önmaga is előállítja, de nagyon kis mennyiségben. Mindkét anyag lipotróp tulajdonságu, azaz nagy az affinitásuk a zsírokkal szemben. A zsírsavak metabolizmusába bekapcsolódva gyorsítják azok leépülését, azaz "égetik" a zsírt. Más hatóanyagokkal szemben az a nagy előnyük, hogy csak a szervezetben tárolt zsírokat égeti. A minőségesebb készítmények L-carnitin-t is tartalmaznak, ami hozzájárul a zsírsavak lebontásához erőt biztosítva. Mellékesen segít meggátolni a káros tejsavak képződését edzések során. A metionin és betain meggátolja a lebontott zsírok lerakódását a májban. Az újabb készítmények krómot is tartalmaznak, ti. a krómról bebizonyosodott, hogy stabilizálja a vér inzulin- és vércukor-szintjét.

A zsírégető készítmények megszabadítják a szervezetet a lerakódott zsírrétegtől. Az eredmények először inkább centivel mérhetők, ti. a zsírégetők használatakor megnő a vizbevitel a szervezetbe. Ezek a zsírégetők egy hosszútávú zsírégetési folyamatot indítanak be a szervezetben, így nem kell tőlük azonnali hatást várni, a fogyás azonban egészséges, nem károsítja a szervezetet. Azok akik keveset mozognak, célszerű ha megnövelik a króm bevitelét, akik viszont sokat mozognak, edzenek az L-carnitin adagot növeljék. A C-vitamin és az antioxidánsok segítik a zsírégetők felszívódását, a lecitin pedig növeli a hatékonyságukat.

Erösebb hatásu jobban kidolgozott zsírégetök:

s1223582517.jpg

Animal Cuts

"Állati" zsírégető pak! Zsírégetés, szálkásság, víztelenítés a célod? Itt a megoldás Animal komplexitással és minőséggel. Animal Cuts - mert a kardió egy nagy szívás!

A cardioedzés egy szívás. Nincs benne semmi szépség vagy kellem. Nem mozgat nagy súlyokat. Csak fájdalmas. De megteszed, mert meg kell tenned - szükséges rossz. Akár bemutatóra készülsz, akár csak csúcsformába akarsz kerülni, Neked az Animal Cuts nyers erejére van szükséged!

Ne okozzon gondot, hogy az Animal Cuts eltér más piacon lévő szerektől. Megalkuvást nem ismerő "éles" kiegészítő, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a testépítő versenyek számára professzonális eredményeket érjen el. A piacon lévő, leginkább megszokott "zsírégetők"-től eltérően az Animal Cuts több mint egyszerűen termogenikus. Átfogó és teljes táplálékkiegészítő.

Vedd szemügyre a piacvezető zsírégetőket. Tartalmazhatnak ephedrint, koffeint, esetleg valamilyen aszpirinszármazékot és néhány más, belecseppentett összetevőt. Ne értsd félre, az egy termogenikus termék és csak is egy termogenikus termék. Ezek az alapösszetevők alkotják a klasszikus E/C/A stackot, melyet a legtöbb ember hatásosnak talál (az összes zsírégető 95%-a ezen a modellen alapul). De tény az, hogy az E/C/A stack nem biztos, hogy mindenki számára jó. Lehet, hogy már egy ideje szeded az E/C/A stackot. Reggelente talán sok kávét iszol, napközben pedig szódát. Hosszan tartó használat után az emberi test könnyen immunissá válik az ebben a stackban lévő összetevőkkel szemben, ez viszont csökkenti hatásosságát. Néhány sportoló esetében a probléma meghaladhatja a termogenezist. Az Te problémád lehet például, a tárolt testzsír felszabadítása. Vagy talán lassan reagáló pajzsmiriggyel rendelkezel (a pajzsmirigy-hormonok közvetlenül irányítják tested metabolizmusát). Az inzulinnal szemben ellenálló is lehetsz, mely feltétel különösen megnehezíti a testzsír leadását. Az idegek felé továbbító funkció meggyengült volta az evéskényszer ösztönzésével is megnehezítheti az életet. Talán nem pusztán a zsír a Te probléd, hanem a bőr alatti víz súlya. Ezek után sikert érhetsz el alacsony testzsír szinteddel, de ha bőröd alatt vizet tárolsz, akkor abban főssz meg.

A lényeg az, hogy a sportolóknak sok akadályt kell leküzdeniük azért, hogy maximális eredményt és távolságot érjenek el. Tehát amennyiben eddig kevés sikered volt a megszokott "zsírégetők"-kel, vagy az eredmények már nem jönnek, ezeket ne érezd kudarcnak. Lehet, hogy egyszerűen csak rossz zsírégetőt választottál az utóbbi időben.

Csak az Animal Cuts garantálja, hogy valamennyi fogyókúrás és száraz formásító szükségleted megcélozza. Az Animal Cuts átfogó; minden megfelelő csomag több mint 28 aktív összetevőt tartalmaz. 21 egymást követő nap mindegyikén közel 7400 milligramm tiszta zsírt felaprító erőt kapsz. Ha holnap versenyzel, még ma szükséged van az Animal Cuts-ra!

Ajánlott Fogyasztás: Három egymást követő héten vegyél be naponta két Animal Cuts Free csomagot. Kövesd a következő ciklust: három hétig szedd, majd egy hétig szüneteltesd. Az egyhetes bevételmentes ciklus után ismételheted egy másik háromhetes ciklussal addig, míg a céljaid el nem éred. A készítményt éhgyomorra kell bevenni. Az optimális eredmény elérése érdekében, az Animal Cuts Free-t az Animal Stakkal együtt is szedheted, hogy maximálisan leszálkásodott tömeget és meghatározott célt érj el. Vegdd figyelmebe, hogy kiegészítő programjához adj Animal Pakot is, különösen ha szálkásítási edzést csinálsz.


Animal Cuts - 2007-es Katalógus!

”Az Animal Cuts-al hihetetlen módon fejlődtem, még én is alig akartam elhinni! Az első másfél hét alatt 5kg zsírtól szabadultam meg úgy, hogy gyarapodott az izomtömegem. A derékméretem majd tíz centivel lett keskenyebb. Engem nagyon meggyőzött az Animal Cuts, már alig várom az eredményt a következő két ciklus után.” – J. Leblanc

A kardió szívás. Nincs benne semmi szépség. Nincsenek nagy súlyok. Ami viszont van az unalmas és fájdalmas. De azért csinálod, mert kell. Ez a szükséges rossz. Miért ne lehetne könnyebb? Miért ne lehetne ezeket az edzésszakaszokat rövidebbre, hatékonyabbra venni? Miért csak a profi testépítők jutnak előnyhöz? Az Animal Cuts olyan erős hatékonyságú szálkásító formula, amit a profik is használnak. Ha versenyre készülsz, vagy csak csúcsformába akarsz kerülni, szükséged van az Animal Cuts nyers erejére.

Nincs ebben hiba, az Animal Cuts semmihez sem hasonlítható a piacon. Ez a termék speciálisan a versenyekre készülő profik szálkásítási fázisához lett megalkotva. Ez sokkal több, mint egy hagyományos termogenikus zsírégető formula. Az egyetlen átfogó és teljes szálkásító a piacon. Nézz meg bármilyen más zsírégetőt. Találsz benne alap termogenikus hatóanyagokat és még egy-két egyéb összetevőt, jelzés értékű mennyiségben. Ez a termék maga a termogenikus zsírégető. A termogenizmus segíti az anyagcsere folyamatot, így sokkal hatékonyabb a kalóriaégetés.

De a termogenizmus nem jön be egyformán mindenkinek. Lehet, hogy már próbáltál valami effélét korábban. Lehet, hogy sok kávét iszol és sok ásványvizet napközben. De a szervezet könnyen hozzászokik ehhez a folyamatos használat során, és ezért csökken a hatékonyság.

Sok sportolónak túlzottan is hatékony a termogenikus hatás. Ha a problémád a lerakódott testzsír lebontása, vagy a szervezet alacsony kalória felhasználó képessége, lehet hogy inzulin rezisztens vagy. Ez olyan állapot, melynek során nehéz a lerakódott testzsírtól megszabadulni. A megromlott neurotranszmitter funkciók szintén megnehezíthetik az életet, és így könnyedén habzsolni kezdhetsz. Lehet, hogy a problémád nem is a testzsír, hanem a túl sok víz raktározása. Hiába alacsony a testzsírszázalékod, ha el vagy vizesedve. A szövetek között levő víztől ugyanúgy puhánynak és teltnek látszol. Elfedi az izomtónusokat.

A lényeg az, hogy egy sportolónak rendkívül sok akadályt kell leküzdenie, hogy izomzata tagolt és szálkás lehessen. Így ha eddig kevés sikert értél el a hagyományos zsírégetőkkel, akkor most már tudod, miért volt mindez. Valószínű, hogy olyan zsírégetőt alkalmaztál, ami nem felelt meg az igényeidnek.

Csak az Animal Cuts felel meg minden zsírégetéssel szembeni elvárásnak. Az Animal Cuts egy komplex, átfogó termék. Minden pakkban 30 aktív hatóanyagot találunk. Minden nap, 21 napon keresztül, csaknem 7500 mg tisztán zsírégető hatóanyagot juttatsz majd a szervezetedbe. Kilenc különleges hatóanyag teszi azzá az Animal Cuts-ot, ami:

 • Termogenikus komplex
 • lipotropikus komplex
 • metabolikus komplex
 • vízhajtó komplex
 • thyroid komplex
 • inzulin hatékonyság növelők
 • nukleotid szabályozók
 • neurotranszmitter szabályozók
 • és a különleges Animal Cuts komplex TM

Az Animal Cuts a legerősebb termogenikus zsírégető. A lipotropikus hatóanyagok elősegítik a máj zsírsavkibocsátását, amit energiává égetünk el. A lipotróp hatóanyagok biztosítják a zsírok lebontását. A choline citrate, betaine hydrochloride és az inositol monophosphate ami az Animal Cuts-ban fellelhető, olyan komplett lipotropikus formulát eredményez, ami még a legigényesebb sportolók elvárásainak is megfelel.

Metabolizmus szempontjából a guarana, amit a koffeinhez hasonlítanak szinergikusan együttműködik az Animal Cuts termogenikus komplexével, hogy emelje a szervezet alapvető metabolikus folyamatait. A carnitine olyan értékes hatóanyag, mely elősegíti a zsírok eljuttatását a sejt mitokondriumába, ahol az energiává ég el. Ha carnitine hiányod van, akkor ez a folyamat nem tud végbemenni. Ezért fontos a carnitine.

A hagyományos zsírégetők figyelmen kívül hagyják a vízvisszatartást. Ha az a cél, hogy megszabaduljunk a szövetek közötti feleslegesen tárolt víztől, amitől lagymatagnak és puhánynak látszol, akkor nincs párja az Animal Cuts-nak. 500mg aktív hatóanyag, mint a gyermekláncfű gyökér (taraxacum) és az uva ursi, van csak azért az Animal Cuts-ban, a termogenikus és lipotróp hatóanyagok mellett, hogy tökéletesen tagolt és szálkás izomzatot tudj kialakítani.

A legnagyobb probléma a vízhajtókkal, hogy kiürítik a szervezetből a fontos elektrolitokat is, mint pl. a kálium. Mikor ez bekövetkezik, az izomméret és teljesítőképesség lecsökken. Káliumtartalma révén az Animal Cuts megtartja az izomzat teltségét.

Azok a sportolók, akik diétáznak, felvállalják a kockázatát a thyroid funkciók lelassulásának. A csökkentett kalóriabevitel, a stressz és az edzés mind lassítják a thyroid hormon kiválasztódását, ami felelős a szervezet anyagcsere folyamataiért és a zsírlebontásért. Ezek a hatások átkonvertálják a thyroid hormont T4-ből T-3-á. A T3 biológiai aktivitása az ötszöröse a T4-nek és fontos szerepe van a szervezet anyagcsere folyamatainak fenntartásában. A diétázás során a folyamat lelassul, és a thyroid ezért a felelős. Az Animal Cuts egyedülálló összetétele fokozza a thyroxine (T4) és a triiodothyroxine (T3) kibocsátást, ezáltal elősegíti a metabolizmus folyamatosságát.

Az inzulin olyan anabolikus hormon, amelynek kritikus szerepe van a súlycsökkenésben. Az inzulinrezisztensség komoly nehézségeket okoz a súlycsökkentésben, a megnövekedett inzulinszint jelzés a szervezetnek, hogy kezdjen el zsírt tárolni. Ezért minden verseny előkészület során alkalmazott zsírégető táplálékkiegészítőnek foglalkoznia kell ezzel a kérdéssel. Az Animal Cuts szabadalommal védett inzulin hatásnövelő adalékával biztosítja, hogy a szervezet hatásosan és hatékonyan hasznosítsa az inzulint. Az inzulinszint és a vércukorszint stabilizálásával optimálisan csökkenthető a testsúly.

Végezetül az Animal Cuts magába foglal három olyan összetevőt, ami optimalizálja a szervezet zsírlebontó képességét és értágító, keringésjavító hatású. Különleges nukleotidok és neurotranszmitterek segítik az energiaszint fenntartását és az agyműködést. Az egyedülálló Animal Cuts ComplexTM mely tartalmazza a CitrileneTM-t, naringin-t, shoago-t, és gingerol-t, az Animal Cuts sikeresen csökkenti az étvágyat, a cukor és szénhidrát iránti igényt, az elfogyasztani kívánt étel mennyiségét, mialatt maximalizálja a szénhidrátok lebontását.

Ez mind benne van az Animal Cuts-ban. Egy doboz 42 pakkot tartalmaz, ami 1 hónapra elegendő. Ez minden, ami a kemény, szálkás, csúcs kondihoz kell.

Ajánlott

 • Izomtónusok, tagoltság eléréséhez.
 • Vízvisszatartás megszüntetésére
 • Szálkásításhoz

Napi adagolás

Két pak naponta, három egybefüggő héten keresztül, edzés és pihenőnapokon egyaránt.

Animal Cuts és Animal Pak együttesen szedhető. A verseny előtti diétás szakaszban lehet Animal Nitro-t vagy az Animal M∙Stak-et alkalmazni, hogy maximalizáljuk a növekedést.

niversal Animal Cuts
Összetétel:
Egy adag mérete: 1 csomag
Adagok Száma: 42
Adagonként tartalmaz DV %
Niacin (as niacinamide) 15 mg 75%
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 2 mg 100%
Thermogenic Complex
Synephrine
Octopamine
Tyramine
Epigallocatechin Gallate (EGCG)
L-Theanine
Coleus Forskohli Extract (forskolin, colenol)
575 mg *
Lipotropic Complex
Choline Citrate
Betaine HCl
Inositol Monophosphate
75 mg *
Metabolic Complex
Guarana (22% caffeine)
L-Carnitine
900 mg *
Diuretic Complex
Dandelion Extract (taraxol, taraxerol)
Uva Ursi Extract (arbutin, methyl-arbutin)
750 mg *
Thyroid Complex
Guggul (2,5% guggulsterones)
Soy Isoflavones
175 mg *
Insulin Potentiators
Alpha Lipoic Acid
Chromium Polynicotinate
Chromium Picolinate
100 mg *
Nucliotide Regulators
Phosphate
Inosine
Phosphatidylcholine
300 mg *
Neurotrnasmitter Regulators
St. Johns Worth (0,3% hypericin)
L-Tyrosine
250 mg *
Animal Cuts Complex
Citrilene™ (hydroxycitric acid)
Grapefruit Extract (naringin, naringenin)
White Willow (bark)
Phenylalanine (as L-phenylalanine)
Ginger Root Extract (gingerols, shoagols)
812 mg *
Other ingredients: Bitter Orange extract, green tea extract, cocoa extract, potassium phosphate, magnesium phosphate, magnesium stearate, gelatin, stearic acid.

 

s1235396545.jpg

Xenadrine RFA-1

Erőteljes, hatékony zsírégető termék!
ÚJ! Klinikai Erősség!

Bemutatjuk az új Klinikai Hatóerejű Xenarine® RFA-1TM zsírégetőt, mely lebontja a zsírpárnákat, és gyors fogyást garantál, eddig ilyet még nem tapasztalhattál. A Xenadrine RFA-1 alapanyagai felhasználásuk előtt klinikai vizsgálatokon estek át, hogy erejük maximálisan biztos és hatékony legyen. Az összetevők hatékonyságát számos szaklapban dokumentálták, és ezen anyagok többszörösen megfelelnek az amerikai minőségi követelményeknek. Ez számodra annyit jelent, hogy rövidebb idő alatt több lerakódott zsírtól szabadulsz meg, energiával teli leszel, és már az első adag bevétele után érezni fogod a Klinikai Erejű Xenadrine RFA-1 hatását! Az eredmény garantált! Ne érd be kevesebbel!

Újdonság. Klinikai Hatóerő.

Az új Xenadrine RFA-1 komplex 3 lépcsős rendszere behatol egészen a sejtjeidig, így szabadít meg a feleslegtől. Már az első adag bevétele után érezni fogod hatását, a kalóriák égetését, az energiatöbbletet és a felgyorsult anyagcserét. Az eredmény: háromszoros erősségű zsírégetés!

Ajánlott Fogyasztás:

1-3 nap: Vegyél be 1 kapszulát 30-60 perccel reggeli, ebéd és vacsora előtt egy pohár vízzel.

4. naptól: Vegyél be 1 kapszulát 30-60 perccel reggeli, ebéd és vacsora előtt egy pohár vízzel.

A legjobb eredmény érdekében a Xenadrine® RFA-1TM-et minimum 8 hétig szedd. Használata alatt kalóriaszegény étrendet fogyassz és sportolj rendszeresen. Vacsora után már ne nassolj, és naponta 8-10 pohár vizet igyál meg. Fogyasztás előtt mindig figyelmesen olvasd el a címkén lévő tájékoztatót.

s1146834420.jpg

Xenadrine NRG

A Xenadrine NRG efedramentes, thermogenikus zsírégető, serkenti a zsír anyagcseréjét, elősegíti a zsírsejtek lebontását.

Ez a forradalmi étrend-kiegészítő természetes alapanyagok hatékony keverékét tartalmazza, klinikai kutatások bizonyítják, hogy fokozza az anyagcserét és a zsírégető folyamatokat.

Hatékony antioxidáns, mely szabályozza a szabadgyökök kártékony hatásait a szervezetben. Akiknek túl erősek az efedrát tartalmazó zsírégetők, azoknak ez a készítmény kiváló alternatíva.

Ajánlott Fogyasztás:

Az energia szinten tartásához és a zsírégetéshez vegyél be 2 tablettát naponta. Ha a zsírégetés mellett fokozni is szeretnéd az energiád, naponta 3 tablettát vegyél be.


Az új emberi kísérletek azt mutatják, hogy a Xenadrine NRG segített a teszt csoportnak 4 szer többet fogyni, és 3-szor több zsírt elégetni.

Húsz (20) egészséges, de túlsúlyos egyén, (18) nő és (2) férfi, akiket véletlenszerűen jelöltek ki a kísérletre, hogy egészítsék ki az étrendjüket placebóval (egyszerű cellulóz tabletta) vagy az új Xenadrine NRG-vel. Mindkét csoport egy alap étrendet követett, amit egy dietetikus írt elő, és ami testsúlyonként körülbelül 10 kalóriát tartalmazott naponta, 40%-os szénhidrát makrotápanyagokkal, 30% fehérjével, és 30%-os zsírral. Mindkét csoport naponta 2-3 tablettát evett reggelente a saját kiegészítőjükből (a testsúlyuktól függően) 4 héten keresztül. Ezzel párhuzamosan vizsgáltak egy csoportot, akik felügyelt edzésprogramon vettek részt. Követelmény volt továbbá, hogy ezeknek a személyeknek nem szabadott változtatni a normális étrendjükön és edzési szokásaikon. Minden személynek megvizsgálták a testsúlyában bekövetkezett változását, izomtömegét, zsírtömegét, egy speciális röntgennel a 4 hét előtt és után is. Átfogó klinikai kémiai vizsgálatokat is végeztek a személyeken, vettek tőlük vérplazmát is. Igen jelentős eredmények láttak napvilágot. Azok a személyek, akik Xenadrine NRG-t szedtek, 4-szer többet fogytak és 3-szor több testzsírt égettek el, mint az a csoport, amely csak placebót szedett. A súlycsökkenés további jótékony hatásokkal is járt: csökkent a koleszterin szint, és a testzsír is. Továbbá egyik csoport sem tapasztalt változást az izomtömegben, vércukorszintben, vér karbamid-nitrogén szintben, kreatin szintben stb. Egyszóval nem tapasztaltak káros mellékhatásokat. Ezen adatok azt mutatják, hogy a Xenadrine NRG fegyelmezett (de egészséges és ésszerű) étrenddel, és rendszeres testmozgással együtt alkalmazva felettébb hatékony. Ezen kívül a Xenadrine NRG készítménynek nincsenek káros mellékhatásai, ha rendeltetésszerűen alkalmazzák. Íme, most jött el a Te időd, hogy saját magad teszteld le, és könnyedén elérd óhajtott testsúlyod!

Éhgyomorra a következőképpen fogyaszd:

Általános NRG adag: az egészen 8 órás energia fenntartás és zsírégetés eléréséért naponta két tablettát vegyél be.

Szuper NRG adag: energia és zsírégetés növelése érdekében naponta három tablettát vegyél be.

Ultra NRG adag: maximális 8 óra energia és zsírégetés biztosításáért vegyél be négy tablettát naponta. A legjobb eredményekért, egy ésszerű diéta és edzés program részeként alkalmazd.

Azok, akik rendszeresen fogyasztanak koffein tartalmú italokat kevésbé valószínű, hogy bármilyen különbséget fognak érezni, általános adagolás esetén. Vigyázat: Ne fogyassz 4 tablettánál többet, nyolc órás időtartamon belül. Egy általános adag kb. 300 mg metil-xantint tartalmaz (beleértve a koffeint), amely mennyiség általában 2, 5 dl kávéban található. Túl sok koffein idegességet, ingerlékenységet, álmatlanságot és esetenként heves szívverést okozhat. Ez a termék teobromint é steofillint, és a koffeinhez hasonló metil-xantinokat is tartalmaz. A koffeinre érzékeny egyének érzékenyek lehetnek ezekre a metil-xantionkra. Forduljon háziorvosához a teofilin alkalmazást megelőzően, amennyiben asztma elleni gyógyszeres kezelés alatt áll.

Cytodyne Xenadrine NRG
Összetétel:
Egy adag mérete: 2 tabletta
Adagok Száma: 60
Adagonként tartalmaz DV %
Vitamin B12 188 µg 3132%
Norambrolide 37.5 mg
Proprietary Thermoxanthin Blend
L-tyrosine, l-theanine, yerba mate leaf, guarana seed, cocoa seed, green tea leaf, Green tea coffee bean extract, infused with natural caffeine.
454 mg
Other Ingredients: Calcium phosphate, cellulose, sorbitol, gamma cycodextrin, cephalins, xanthan, inulin, magnesium stearate, natural protective coating.

 

s1221597116.jpg

Lipo 6X

Termogenikus zsírégető - a legújabb folyékonykapszulás technológiával

Adagolás:

Az első két napon napi 2x1 kapszula (egy reggel és egy délután), majd kétnaponta növeld a mennyiséget a maximális napi 4 kapszuláig. Így 2 kapszulát szedj reggel és kettőt délután. A napi 4 kapszulát ne lépd túl, és ne használt a terméket a lefekvéshez számított 6 órán belül. 30 perccel étkezések előtt fogyasztandó. Tanácsos ciklusosan szedni, 8 hét után tarts egy hét szünetet.

NutreX Lipo 6X
Összetétel:
Egy adag mérete: 2 multifázisos liqui-kapszula
Adagok Száma: 60
Adagonként tartalmaz DV %
Synephrine HCl 20 mg
Yohimbine HCl 3 mg
Acacia Rigidula
95%Standardized To 75:1 Actives
100 mg
Thyroid Stimulating Proprietary Matrix
Phenylethylamine
N, N-Dimethylphenethylamine
N, N-Dimethyl-A-Methylphenylethylamine
N, N-Methyl-B-Phenylethylamine
Tyramine
Hordenine
Caffeine Anhydrous 200 mg
Synthetic Guggulsterones Z&E 1:1 20 mg
Phase #1 Rapid Release Liquid Delivery Blend
Conjugated Linoleic Acid CLA
Oleic Acid
600 mg
Other Ingredients: Gelatin, Mineral Oil, Red 200 Fbj, FC Blue.

 

Zsírégetök közül az L-Carnitine-t tudom legjobban ajanlani:

L-Carnitine

A szabad zsírsavak szállítása és elégetése a mitokondriumban az úgynevezett karnitin szállító rendszer segítségével történhet csak meg. A karnitin segíti a normális szívműködést, megakadályozza a tejsav felhalmozódását az izmokban, javítja azok oxigénellátását, így növeli az állóképességet és késlelteti a fáradtságot. Segíti a zsírégetést, nagyobb munkavégzés (edzés) előtt beszedve annak hatékonyságát fokozza. A folyékony forma előnye a gyorsabb és tökéletesebb felszívódás, a kapszulások viszont jobban adagolhatók.

Napi ajánlott adagja felnőttek részére testsúlytól és edzettségtől függően 250-1000mg, amit ajánlott étkezések között és különösen edzés előtt bevinni a szervezetbe.

A legújabb kutatási munkák eredményei világosan kimutatják az L-Carnitin pozitív hatását, ha azt erős testi megterhelés előtt veszik be. A L-Carnitin javítja a kitartást, a testi teljesítőképességet, megsokszorozza az izomban értékesülő energiát, gyorsítja a zsírok elégését, javítja a mérgező anyagcseretermékek kiválasz-tását és lerövidíti a regenerációt. Testi és lelki megterhelés esetén nő a szervezet L-Carnitin szükséglete. Az edzést nemfolytatókkal végzett vizsgálatban az L-Carnitin bevétele után jelentősen megnövekedett teljesítményszint mutatkozik. Az L-Carnitin optimálta a testi teljesítőképességet és olyan fiziológiai javulásokat hozott magával, amelyet az edzést folytatókkal lehetett összehasonlítani. Ezen vizsgálati eredmények alapján az L-Carnitint edzéshez hasonlító tényezőnek is jelölték meg. Az L-Carnitin kiegészítő bevétele javítja a maximális aerob teljesítőképességet és elősegíti a glycogen-takarékosságot hosszan tartó, nagyobb megterhelés esetén. Pótlólagos Carnitin-kiegészítés a teherbírási képességet javítja, valamint növeli a kitartó teljesítőképességet és az ellenállást a korai kifáradással szemben. Maratoni futók például jelentősen nagyobb mennyiségű Carnitint veszítenek, mint a nem sportolók. Ez a veszteség megfelelő megterhelés esetén a Carnitin-készlet kimerüléséhez vezethet, miáltal nem csak a teljesítőképesség csökken erősen, hanem a regenerálódási szakaszt is lényegesen megnyújtja. Az L-Carnitin kiegészítő bevétele maratoni futóknál a plazmakoncentrációt lényegesen megnövelheti a nem kezelt sportversenyzőkkel összehasonlítva. Ez azt jelenti, hogy a sportversenyzők számára nem elegendő a szervezet által termelt L-Carnitin ahhoz, hogy az energiát nyújtó folyamatok optimálisan végbemehessenek. Az L-Carnitinnek nincs mellékhatása! Az L-Carnitin egyik legfontosabb funkciója a hosszúláncú, szabad zsírsavak oxidációja. Olyan működési folyamat, amely a mitochondrium-okon, a sejt "erőművén" belül zajlik le. Az L-Carnitin szállítóanyagként működik, amely a szabad zsírsavakat a mitochondrium-okba szállítja, ahol ezek a bétaoxidáció révén energiává alakulnak át. A vázizomsejtek, mindenekelőtt a szívizom függnek ettől a mechanizmustól, mint metabolikus energianyújtás forrásától. Ezen túlmenően az L-Carnitin további fontos funkciókkal rendelkezik:

 • a közvetítő láncú zsírsavak oxidációja,
 • a zsírsavak oxidációja a peroxisomen-ekben,
 • az egyensúly fenntartása a lekötott és a szabad A-koenzimek között, a zsírsavelégetés optimálása céljából,
 • az A-acylkoenzim mérgező koncentrációjának kiküszöbölése,
 • energiatermelés ketontestekből és pyrovat-ból, miáltal a teherbírási határ nő,
 • a vér ammónium szintjének szabályozása.

Az ember képes L-Carnitint előállítani enzimatikus, katalizált, bioszintetikus úton lizinből és metioninból. Ennél a bioszintézisnél a társtényezők az aszkorbinsavak, niacin, pyridoxin és vas. Következésképpen 6 lényeges tápanyagra van szükség ahhoz, hogy az L-Carnitint bioszintetizálni lehessen. Az L-Carnitin molekulák gerincét a lizin képezi. A gabonatermékek, mint kukorica, búza és rizs, alácsony lizintartalommal rendelkeznek, lizinhiány esetén a diétázásnál igen könnyen carnitinhiány is előfordul. Egy kiegészítő, bonyolult tényező a lizin hővel szembeni érzékenységét képezi. A sütés és pirítás szétrombolja ezeket az ammóniumsavakat. Az élelmiszerek főzése magas hőmérsékleten (pl. gőznyomásos főzőedény stb.) jeléntősen csökkenti a lizinrészarányt úgy, hogy csak egész csekély mennyiség áll rendelkezésre az L-Carnitin bioszintézishez. Az aszkorbinsav (C-vitamin) szintén lényeges alkotórész az L-Carnitin szintetizálásához. Az aszkorbinsav is, mint a lizin, hőérzékeny, hő hatására szétroncsolódik. A C-vitaminhiány is közvetlen carnitin-hiányhoz vezet, amely ismét az izomgyengeségben, kimerültségben és a vér triglicerid-szintjének emelkedésében nyilvánul meg. A Carnitin esetében más elkészítési formákban szó lehet az alacsonyabb értékű, bár olcsó DLCarnitinról, amely az ember számára elviselhetetlennek bizonyult.

Ime pár L-Carnitin amit tudok ajanlani:

 

 

s1239512824.jpg

L-Carnitine Green Tea Plus

Az L-karnitin egy természetes anyag, amelyet BT vitaminként is azonosítanak. Különösen fontos szerepe van a test lipidszintjének szabályozásában. Jelenlétére a szervezet aktiválja a zsírszöveteket, amelyek azonnal elkezdenek átalakulni energiává, ez pedig azt eredményezi, hogy a szervezet majdnem kétszer annyi kalóriát éget el, ugyanannyi munka elvégzésére.

Szedésével megelőzhető a fáradtság, kimerültség, lerövidíthető az edzések után szükséges regenerációs idő és az izomláz. Fokozza a szervezet reakcióképességét és jelentősen csökkenti a zsírsejteket. Javítja az alapvető feltételeket a szervezet számára az edzéshez, mint az oxigénfelhasználás hatékonysága, erő, gyorsaság és izomtömeg. A zöld tea egy természetes termogenikus hatóanyag – felgyorsítja a zsírégetést a testhő emelésével. Emellett antioxidáns és metabolikus hatású.

L-Carnitine Green Tea Plus különösen javasolt diétázóknak, fogyókúrázóknak ugyanúgy, mint aktív és szabadidősportot űzőknek.

Felhasználási javaslat:

2 kapszula 1,5 órával az edzés, vagy fizikai megterhelés előtt.

Activlab L-Carnitine Green Tea Plus
Összetétel:
Egy adag mérete: 1 kapszula
Adagok Száma: 60
Adagonként tartalmaz DV %
L-karnitin 500 mg
Zöld tea
EGCG tartalom
koffein tartalom
200 mg
90 mg
32 mg

 

s1233655856.jpg

L-Carnitine 1000*

MEGBÍZHATÓ ZSÍR-PUSZTÍTÓ

 • Csökkenti a zsírsejtek számát és méretét
 • Optimalizálja a szevezet energia felhasználását
 • Antikatabolikus hatása van - gátolja az izmok leépülését
 • Egy kapszula 600 mg L-karnitint tartalmaz (1000 mg L-karnitin tartarátból 600 mg a tiszta L-karnitin rész)
 • Elősegíti a metabolikus (zsírbontó) folyamatokat

Az L-karnitin egy természetes anyag, amelyet BT vitaminként is azonosítanak. Különösen fontos szerepe van a test lipidszintjének szabályozásában. Jelenlétére a szervezet aktiválja a zsírszöveteket, amelyek azonnal elkezdenek átalakulni energiává, ez pedig azt eredményezi, hogy a szervezet majdnem kétszer annyi kalóriát éget el, ugyanannyi munka elvégzésére.

Az L-karnitin szedésével megelőzhető a fáradtság, kimerültség, lerövidíthető az edzések után szükséges regenerációs idő és az izomláz. Fokozza a szervezet reakcióképességét és jelentősen csökkenti a zsírsejteket. Javítja az alapvető feltételeket a szervezet számára az edzéshez, mint az oxigénfelhasználás hatékonysága, erő, gyorsaság és izomtömeg. Egyes aminósavak, mint az L-arginin és az L-ornitin fokozzák az L-karnitin hatását a zsírszövetek lebontásában.

Activlab L-Carnitine 1000
Összetétel:
Egy adag mérete: 1 kapszula
Adagok Száma: 30
Adagonként tartalmaz DV %
L-Carnitine 1000 mg
L-Arginine 54 mg

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

A legjobb hatás elérése érdekében 1 órával edzés előtt vedd be, lehetőleg üres gyomorra. (Nem közvetlenül evés előtt, vagy után).

 

s1110706321.jpg

Mega Carni-X

A Mega Carni-X "L-karnitin zsírégető rendszer" extra nagy adag L-karnitin hatóanyagot tartalmazó kapszulás formula.

A karnitin egy biztonságos, táplálékokban is jelen lévő, illetve a testben bizonyos mennyiségben aminosavakból termelődő tápanyag, melynek döntő szerepe van a zsír lebontásában és a szervezetünk energia termelésében.

A zsírszövetekből felszabaduló zsírsavak szállítása és a mitokondriumokban való elégetése az úgynevezett karnitin szállító rendszer segítségével történhet csak meg. A karnitin segíti a normális szívműködést, megakadályozza a tejsav felhalmozódását az izmokban, javítja azok oxigénellátását, így növeli az állóképességet és késlelteti a fáradtságot. A karnitin segíti a zsírégetést, munkavégzés (edzés) előtt beszedve annak hatékonyságát fokozza.

Ma már azt is bizonyította a tudomány, hogy a karnitin képes fokozni az edzések közötti regeneráció sebességét (tehát nem csak diéta alatt hasznos), illetve a férfiak spermiumának minőségét, életképességét is javítja.

Hatásos napi adagja 1000-2000 mg. Állati termékekben gazdag táplálkozás is csak kb. napi 100-300 mg karnitint biztosít.

A Mega Carni-X használatától várható előnyös hatások

 • Gyorsítja a zsír elégését!
 • Segíti a diétát!
 • Energizáló hatású!
 • Teljesítménynövelő hatású!
 • Fokozza a regenerációt!
 • Javítja az állóképességet!
 • Serkenti a vérkeringést!
 • Csökkenti a koleszterinszintet!
 • Segíti a szív- és agyműködést!
 • A spermiumok minőségét, életképességét is javítja!

Adagolás

Mikor:
(1) 1-2 kapszula 60 perccel edzés előtt éhgyomorra.
(2) Ha van maradék adag, akkor étkezések előtt éhgyomorra.
Mennyit:
Napi 1-2 adag Mega Carni-X javasolt, tehát 1000-2000 mg.
Milyen folyadékkal:
Vízzel, vagy gyümölcslével.
Mennyi folyadékkal:
Mindegy.

Kombinálási tipp

A zsírégetés ideje alatt a fehérje bevitel kiemelt fontosságú, így protein turmixal mindenképpen érdemes a Mega Carni-X formulát kombinálni (ajánlat: Anabolic Whey). Továbbá érdemes együtt szedni valamilyen aktív, bizonyos fokig termogén zsírégetővel, mint a Thermo-X, vagy a ReForm, illetve a Tea-X és/vagy az Alpha Burn yohimbine formula.

Scitec Nutrition Mega Carni-X
Összetétel:
Egy adag mérete: 1 kapszula
Adagok Száma: 60
Adagonként tartalmaz DV %

L-Carnitine
(as L-Carnitine L-tartrate)

 

1000 mg

s1208254637.jpg

L-Carnitine rágótabletta

Az L-Carnitine a leghatékonyabb zsírégető. Az L-Carnitine az alapja annak a szállítórendszernek, ami a zsírsavmolekulákat eljuttatja az energiafelhasználás helyszínére, ezért a zsírégetés alapfeltétele. Segít a lebontott tápanyagot a sejtbe juttatni, és ehhez elsősorban a zsírt használja fel a sejt azon részébe juttatva, ahol enegiává metabolizálódhat. A megemelt mozgásmennyiség és edzés L-Carnitine igénye lényegesen magasabb, mint amit a szervezet elő tud állítani. Ezért erős fizikai, elsősorban aerob mozgás esetén nagyon fontos a megfelelő mennyiségű L-carnitine bevitele. Az L-Carnitine emellett segíti a szív normáli működését és védi a szívizmokat a károsodástól, valamint jó hatással van a máj és vese működésére is. A legfontosabb talán azonban az, hogy növeli a szervezet munkabírását, mivel fokozza a sejtek oxigénfelvételét.

Adagolás:

Napi 1-2 rágótabletta étkezések között és edzés előtt.


Az L-karnitin a BioTech által gyártott és forgalmazott egyik leghatékonyabb természetes zsírégető készítmény, melynek hatóanyaga fontos szerepet játszik a zsírok lebontásában; segít lebontani a lerakódott testzsírt, és energiát biztosít az izmok számára. Edzés során az izomzat folyamatosan extra energiát használ el. Az L-karnitin szállítja ezt az energiát úgy, hogy a zsírsavakat az izomsejt mitokondriumába szállítja, ahol azok energiaként égnek el. Tehát zsírégetés során az izmaid energiához jutnak. Az edzések során megnövekszik az L-karnitin igény, melyet a szervezet nem képes önmagától kielégíteni. Ezért különlegesen hasznos az L-karnitin pótlása, főként aerob gyakorlat végzésekor. Az L-karnitin elősegíti a megfelelő szívműködést és megóvja a szívizomzatot a károsodástól. Hasonlóan jótékony hatással van a májra és a vesére is. A tabletta aktív hatóanyagai folyamatosan oldódnak ki (folyamatos felszívódás!). Elfogyasztás után ez a 40-50%-kal megnöveli az L-karnitin hasznosítását. Ha nincs időd, vagy módod az ital formátum összemixelésére próbáld ki te is a BioTech L-Carnitine rágótablettát és az eredmény kézzel fogható lesz az edzőteremben! A rágótabletta rendkívül praktikus és kényelmes megoldást kínál: elég néhány tabletta a zsebedben és bármikor, bárhol rendelkezésedre áll a megfelelő mennyiségű L-karnitin. A tabletta frissítő citrom íze kellemessé teszi használatát.

 

BioTech USA L-Carnitine 500mg
Összetétel:
Egy adag mérete: 2 rágótabletta
Adagok Száma: 30
Adagonként tartalmaz DV %
Energy 39,6 kJ
9,4 kCal
Carbohydrate 1,98 g
Protein 0 g
Fat 0 g
L-Carnitine
(L-Carnitine-L-Tartarate)
1000 mg
Beta Carotene 27,72 mg

Ditary Fiber

276 µg

Hírek

 • Zsircsökkentés
  2011-02-13 14:55:30

  A zsírpárnáinkat leépítő diétával kapcsolatos felfogásunk és érzelmeink két véglet közt csaponganak. Egyfelől mindenki keresi azt a módszert, amivel gond és erőfeszítés nélkül leépítheti a nem kívánt felesleget a dereka vagy épp csípővonala körül, másfelől a legtöbbünknek egy önsanyargatással és éhezéssel kikövezett utat jelent. A szélsőségek azonban, mint ahogy semmi másban így itt sem állják meg helyüket.

  Bár nagyon sokan örülnének, ha idő és energiaráfordítás nélkül le lehetne fogyni, azonban sajnos ha így lenne nem lennének elhízott emberek a világon...márpedig vannak és szép lassan, de döntően ilyenekké válik társadalmunk. Nincsenek csoda diéták, kapszulák, módszerek, gépek amelyek teljesen levennék ezt a terhet a vállunkról. A mozgás, a napi étrend összeállítása, nyersanyagok beszerzése, az elkészítés, az edzés mind energiát, figyelmet és időt igényelnek.

   

 • zöld tea, teacserje,
  2011-02-08 22:27:12

  Számos tanulmány és kutatás szerint a zöld teában (Camellia sinensis) található polifenolok, koffeinnel kombinálva hatékonyan ,,égetik´´ a zsírt valamint megelőzhető vele az elhízás kialakulása.

Szavazás

Mi hizlal jobban egy alma vagy egy szelet csirke mell?
csirke
alma
Asztali nézet