Fitness,Étrendkiegészítés es Testépités

Az egészséges életmod nem kerül semmibe,de ha nem tartod be akkor hosszú távon az életedbe is kerülhet.

MENÜ

Itt láthato szereket én is csak ajánlani tudom.És minden itt találhato kiegészitö nem káros az egészségre.

 

 

Tőmegnövelési kiegészitők:

Ezek a termékek egyidőben biztosítják a tiszta izomtömeg (száraz testtömeg) növekedését a legnagyobb erőszint mellett. Ha az izomtömeg (testsúly) növelését egyszerűen a bevitt táplálék mennyiségének növelésével próbálnánk meg elérni, az eredmények lesújtóak lennének. Azok az élelmiszerek, amik a testsúly gyors növekedését teszik lehetővé sok "üres" anyagot tartalmaznak, melyek a test zsírtartalmát (testzsír %-át) növelik az izomtömeg helyett és kellemetlen teltségérzetet okoznak. Ez a táplálkozás a sportolók elhízásához vezetne. Ennek elkerülése miatt célszerű az éppen erre a célra készült ún. izomtömegnövelő készítmények használata. Ezek a készítmények 7-30%-ban tartalmaznak fehérjéket és 65-85%-ban szénhidrátokat. A fehérjéknél fontos szempont az alkotóanyagok biológiai értéke. Legalacsonyabb biológiai értéke a növényi fehérjéknak van (pl. szója), valamivel magasabb a tejnek majd a tojásnak, legnagyobb pedig a tejsavó (whey) fehérjének. A szénhidrátoknál arra kell ügyelni, hogy a cukor aránya minél kisebb legyen a termékben, inkább komplex szénhidrátokat tartalmazzon (maltodextrin). Zsírokat ezeknek a termékeknek nem kell tartalmazniuk, ha mégis tartalmaznak, akkor arra kell figyelni, hogy a telített (káros) zsírsavak aránya (saturated fat) minél kisebb legyen.

Egy tömegnövelő termék annál drágább, minél több adalékanyagot tartalmaz. Ilyen adalékanyagok a vitaminok, ásványi anyagok, zsírégetők, aminosavak, energizálók és más a felszívódást segítő anyagok. Azok a termékek amik kevés adalékanyagot tartalmaznak inkább a kezdőknek javasoltak, hogy szervezetük fokozatosan hozzászokjon az újfajta táplálékhoz. Később, amikor szervezetük hozzászokott az intenzívebb edzésekhez érdemes fokozatosan növelni a fehérjék arányát a táplálkozásban. Ezek a termékek természetesen csak rendszeres és intenzív edzés mellett nyújtanak eredményt. Célszerű kipróbálni több terméket, mert minden egyén szervezete más és más módon működik.

 

s1085848286.jpg

Mass Gainer

 • AnabolPro™ Protein Mátrix!
 • SynerMax™ anabolikus complex (kreatin, glutamin, taurin és arginin)!
 • A legjobb alaptömegnövelő és erőfokozó!

A 100% Hyper Anabolic Mass Gainer 13 g AnabolPro™ protein mátrixot tartalmaz, 80 g maltodextrin és dextróz keverék szénhidrát komponenssel kiegészítve. Az AnabolPro™ egy speciális tejsavó- és szójafehérje keverék, melynek összegzett aminosav profilja kiváló a testépítők számára. A SynerMax™ anabolikus komplex extraként kreatint, glutamint, taurint és arginint is tartalmaz. Ezek a tápanyagok maximalizálják az izmok méretét, erejét és fehérje-szintézisét. Ez a formula egy kiváló tömegnövelőt eredményez.

Adagolás:

3 adag (1 adag = 100g; 3 mérőkanál) naponta
1 reggel, 1 edzések előtt 1 órával, és 1 este.

 

American Muscle Mass Gainer
Összetétel:
Egy adag mérete: 100 g | 3 mérőkanál
Adagok Száma: 12/45
Adagonként tartalmaz DV %
Kalória 380 kcal
Kalória Zsírból 9 kcal
Zsír 1 g 1%
abból telített zsírsavak 0 g 0%
Nátrium 270 mg 12%
Kálium 20 mg 1%
Szénhidrát 80 g 26%
Cukor 40 g
Fehérje 13 g
Makronutriensek
13% Fehérje
80% Szénh.
1% Zsír
6% Egyéb
Kalóriaeloszlás
14% Fehérje
84% Szénh.
2% Zsír
0% Egyéb
Synermax™
(creatine, glutamine, taurine, arginine)
500 mg *

s1197509443.jpg

American Weight Gain 2000

Az edzés kezdeti szakaszában rendkívül fontos, hogy megfelelõ mennyiségű energiát és fehérjét biztosítsunk szervezetünk számára. E magas szénhidráttartalmú termék protein kombinációját úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen egy kezdõ testépítõ igényének.

A szénhidrát az izommunka legfõbb energia forrása. A komplex szénhidrátok töltik fel a leghatékonyabban az izom és a máj glikogén raktárait, és az edzés alatt szinten tartják a vércukorszintet. Minden testépítõnek törekednie kell arra, hogy megfelelõ mennyiségű szénhidrátot és proteint fogyasszon. Ha a következõ edzés elõtt nem töltöd fel megfelelõen tested glikogén raktárait, szervezeted izmaidat bontja majd, hogy fedezze az energiaszükségletét. Ezt biztosan nem akarod! Ezért munka elõtt a legmegfelelõbb a magas szénhidráttartalmú, megfelelõ mennyiségű proteint tartalmazó és alacsony zsírtartalmú BioTech táplálék-kiegészítõ. Edzés elõtt három órával fogyassz egy adag American Weight Gain 2000 shake-et, mely biztosítja számodra a kellõ mennyiségű energiát. A fárasztó tréning után pótolnod kell a közben felhasznált folyadékmennyiséget, a vitaminokat, az ásványi anyagokat, továbbá biztosítanod kell szervezetednek a katabolizmus elkerülésére a megfelelõ mennyiségű fehérjét és szénhidrátot. A katabolizmus (izomfehérjék lebontása) fõleg edzések utáni illószakban jelentkezik, mikor a szervezet kifogy a szénhidrátból, ezáltal megkezdõdik az izomfehérjék lebontása. Miután megdolgoztattad izmaidat, fogyassz egy adag American Weight Gain 2000 shake-et, hogy megelõzd izomfehérjéid lebomlását (katabolizmusát)!

Adagolás:

1-4 adag (1 adag = 45 g, 2-3 evőkanál) ajánlott naponta 5 dl vízben, sovány tejben vagy gyümölcslében elkeverve. Az egyik adagot mindig edzés előtt 1 órával, a másikat étkezések között.

BioTech American Weight Gain 2000
Összetétel:
Egy adag mérete: 45 g | 3 evőkanál
Adagok Száma: 33/100
Adagonként tartalmaz DV %
Kalória 182.09 kcal
Kalória Zsírból 0 kcal
Zsír 0.41 g
Szénhidrát 40.36 g
Fehérje 3.73 g
Makronutriensek
8% Fehérje
90% Szénh.
1% Zsír
1% Egyéb
Kalóriaeloszlás
8% Fehérje
89% Szénh.
2% Zsír
1% Egyéb
Beta Carotine 4,9 mg
Vitamin C 85,86 mg 143%
Vitamin E 14,86 mg 149%
Vitamin B1 1,31 mg 93,5%
Vitamin B2 1,32 mg 82,5%
Niacin 18,9 mg 105%
Vitamin B6 2,04 mg 102%
Vitamin B12 1,62 µg 162%
Folic Acid 0,34 mg 170%
Biotin 0,07 mg 47%
Amino Profile per 100 g

Essential

Isoleucine 910 mg
Leucine 2070 mg
Valin 580 mg
Methionin 160 mg
Lysin 250 mg
Phenylalanin 180 mg
Threonin 140 mg
Tryptophan 120 mg
Histidin 100 mg
Non-essential

Alanin 200 mg
Asparagin acid 490 mg
Cystein 130 mg
Glutamic Acid 2160 mg
Arginin 170 mg
Prolin 150 mg
Serin 130 mg
Tyrosin 130 mg

Hírek

 • Zsircsökkentés
  2011-02-13 14:55:30

  A zsírpárnáinkat leépítő diétával kapcsolatos felfogásunk és érzelmeink két véglet közt csaponganak. Egyfelől mindenki keresi azt a módszert, amivel gond és erőfeszítés nélkül leépítheti a nem kívánt felesleget a dereka vagy épp csípővonala körül, másfelől a legtöbbünknek egy önsanyargatással és éhezéssel kikövezett utat jelent. A szélsőségek azonban, mint ahogy semmi másban így itt sem állják meg helyüket.

  Bár nagyon sokan örülnének, ha idő és energiaráfordítás nélkül le lehetne fogyni, azonban sajnos ha így lenne nem lennének elhízott emberek a világon...márpedig vannak és szép lassan, de döntően ilyenekké válik társadalmunk. Nincsenek csoda diéták, kapszulák, módszerek, gépek amelyek teljesen levennék ezt a terhet a vállunkról. A mozgás, a napi étrend összeállítása, nyersanyagok beszerzése, az elkészítés, az edzés mind energiát, figyelmet és időt igényelnek.

   

 • zöld tea, teacserje,
  2011-02-08 22:27:12

  Számos tanulmány és kutatás szerint a zöld teában (Camellia sinensis) található polifenolok, koffeinnel kombinálva hatékonyan ,,égetik´´ a zsírt valamint megelőzhető vele az elhízás kialakulása.

Szavazás

Mi hizlal jobban egy alma vagy egy szelet csirke mell?
csirke
alma
Asztali nézet